Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

BELASTINGAANGIFTEN

 

Belastingaangiften
Met belastingadvies van Premium Administratie betaalt u niet teveel belasting en maakt u gebruik van alle fiscale mogelijkheden. Premium Administratie verzorgt uw aangifte vennootschapsbelasting of uw aangifte inkomstenbelasting op deskundige wijze. Onze belastingadviseurs weten hoe u uw fiscale positie kunt versterken. U moet ieder jaar bij uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting uw winst opgeven. Als werkgever moet u ook aangifte doen voor de loonheffingen. U bent ook verantwoordelijk voor het in rekening brengen en terugvragen van de btw en de intracommunautaire leveringen via de aangifte omzetbelasting. Elk soort aangifte kent bijzonderheden. Uw persoonlijke situatie en die van uw onderneming is het uitgangspunt voor ons fiscaal advies. De juiste fiscale positie innemen op het juiste moment: daarmee helpen wij u veel belasting en geld te besparen.

Aangifte Inkomstenbelasting
Het invullen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting is voor veel mensen jaarlijks een probleem. Via Premium Administratie kunt u uw aangifte inkomstenbelasting volledig laten verzorgen door bekwame fiscalisten. Een ondernemer moet de aangifte inkomstenbelasting altijd indienen om zijn belastbaar inkomen te bepalen. Premium Administratie verzorgt ook de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren. De deskundigen van Premium Administratie kennen de ins and outs van:
- fiscaal aftrekbare ziektekosten;
- Belastingteruggave (bijvoorbeeld omdat u eerder aftrekposten bent vergeten);
- kosten auto en lease;
- Spaargeld en vermogen;
- Giften en belastingen;
- Levensonderhoud kinderen;
- aftrek hypotheekrente;
- heffingskortingen.

Aangifte Vennootschapsbelasting
De aangifte van vennootschapsbelasting is iets anders dan de aangifte van inkomstenbelasting. Natuurlijke personen betalen inkomstenbelasting over hun inkomens aan de rijksoverheid. Bedrijven vallen onder een andere categorie en betalen vennootschapsbelasting aan de rijksoverheid. Wij zijn ervaren en geven u advies omtrent betreffende aangiften en aftrekposten van uw inkomstenbelasting en VPB-aangifte.

Aangifte omzetbelasting
Over de verkoopprijs van uw goederen en diensten moet u BTW afdragen. Anderzijds mag u van dit bedrag weer de BTW aftrekken die u heeft betaald over uw inkopen en kosten; dit is de zogeheten voorbelasting. U betaalt dus belasting aan de fiscus over het verschil tussen uw verkoopprijs en uw inkoopprijs, ofwel over de waarde die u toevoegt. Vandaar dat deze omzetbelasting 'belasting over toegevoegde waarde', ofwel BTW heet. De meeste ondernemingen moeten periodiek de omzetbelasting aangeven. Dit kan maandelijks zijn, maar ook per kwartaal of zelfs eenmaal per jaar. Deze aangiften kunnen door ons worden verzorgd.

Aangifte Loonbelasting
Premium Administratie verzorgt uw loonaangifte.
Als u werknemers in dienst heeft, moet u loonbelasting en premies AOV/AWW/ AVBZ inhouden en afdragen aan de Belastingdienst. Gewoonlijk gebeurt dit per maand. Op de aangifte loonbelasting vermeldt u hoeveel loonbelasting en premies u moet afdragen. Dit bedrag betaalt u meteen. U betaalt dus op het moment dat u aangifte doet. Daarom wordt de loonbelasting een aangiftebelasting genoemd. De aangifte is bedoeld voor al uw werknemers tegelijk, u hoeft dus niet voor iedere werknemer apart aangifte te doen. Als de loonbelasting en de premies niet of niet tijdig op aangifte zijn betaald, kan een naheffingsaanslag worden opgelegd, met inbegrip van een boete (Bron: Belastingdienst.nl).

Het is handig om het berekenen van de loonbelasting over te laten aan Premium Administratie. Zo kunt u met een gerust hart uw bedrijf runnen en doen zich geen financiële blunders voor. Een kleine fout kan leiden tot grote gevolgen en dat is natuurlijk niet waar uw succesvolle onderneming op zit te wachten! Premium Administratie houdt bij uw aangifte loonbelasting rekening met complexe zaken zoals eindheffingen op het spaarloon, de bestelauto's, de feestdagengeschenken en subsidies die via de aangifte loonbelasting lopen. Denke hierbij aan de Vrijstelling 55+, de Premiekorting Uitkeringsgerechtigden 50+, de Premiekorting 62 jaar en ouder, de Gehandicaptenkorting en de Vermindering Onderwijs.

Belastingaangifte tegen een laag tarief
Premium Administratie is op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied. Hiervan plukken jaarlijks vele bedrijven en particulieren van ons administratiekantoor de vruchten. Wat u aan ons betaalt voor een nette boekhouding en vlotte belastingaangifte, betaalt zichzelf in de praktijk meervoudig terug. Aan de ene kant voldoet u aan alle regelgeving, zodat u niet wordt geconfronteerd met onverwachte naheffingen en boetes. Aan de andere kant zorgt een aangifte inkomstenbelasting met daarin alle aftrekposten opgenomen ervoor dat u zo min mogelijk belasting afdraagt.


Onze prijslijst voor 2011 (in euro's, excl. BTW):
- (IB), Inkomsten belasting aangifte voor 1 persoon 50,–;
- (IB) Inkomsten belasting aangifte voor 2 personen 80,-;
- Voorlopige teruggave aanvraag 1P 20,-;
- Voorlopige teruggave aanvraag 2P 35,-;
- Huurtoeslag aanvragen 20,-;
- Zorgtoeslag aanvragen 20,-;
- Kinderopvangtoeslag aanvragen 20,;
- IB aangifte zakelijk 150,-;
- VpB aangifte vanaf 250,;
- Deponeren cijfers bij de KvK 125,-

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Premium Administratie verzorgt adminstraties voor het MKB (M.K.B.), eenmanszaak (eenmanszaken en zzp'ers), VOF, B.V. en is actief binnen de vakgebieden: administratieve dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB, M.K.B.), Fiscale administratie, Belastingaangiftes, Loonbelasting, Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, financiële administratie, salarisadministratie, fiscale administratie, consultancy, financieel-consultancy, boekhouding voor zzp'ers. Diensten: Financiële administratie, Salarisadministratie, Fiscale administratie, Bedrijfsadministratiekantoor, Consultancy, Boekhouding, boekhouder voor administratie, administratie, belastingconsulent, zzp, zzp'er, starter, startende-ondernemer, vve-administratie, administratiekantoor, financiële administratie, fiscale-aangifte, boekhouding, boekhouder, de ondernemer, de eenmanszaak, de zzp'er, de vve (vereniging van eigenaren)

 

 

 

Algemene Voorwaarden | Contact