Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

BOEKHOUDING

 

Boekhouding
Boekhouding is het systematisch vastleggen van financiële feiten van een persoon, een bedrijf of een instelling met als doelen: het verschaffen van inzicht in de financiën en het afleggen van verantwoording over het gevoerde financiële beleid. Premium Administratie neemt uw boekhouding volledig uit handen en zorgt voor een zo compleet / up to date mogelijk beeld van uw bedrijfsresultaten en vermogenspositie.

Aanleveren van gegevens
De door u aangeleverde gegevens, zoals uw bedrijfsgegevens, bankafschriften, bonnen, en facturen, worden in uw eigen persoonlijke administratie ingevoerd. Deze gegevens kunnen zowel hardcopy als digitaal worden aangeleverd.

Verwerken van uw administratie
Uw cijfers worden regelmatig verwerkt, waardoor u gedurende het jaar inzicht in uw situatie heeft. Na verwerking van uw administratie spreken we de vraagstukken met u door en bekijken we de openstaande posten kritisch. Ook afschrijvingen en loonjournaalposten worden regelmatig in uw administratie verwerkt. Hierdoor krijgt u een actueel inzicht in de financiële stand van uw bedrijf. Zo voorkomt u financiële verrassingen achteraf.

Tussentijdse overzichten

In overleg met u kunnen wij tussentijds verschillende overzichten maken, zoals b.v. een resultatenrekening naar kostenplaatsen en of kostensoorten. Dit kan ook per kwartaal en net zo uitgebreid als u wenselijk acht.

Opstellen van de jaarrekening
Premium Administratie helpt u met het samenstellen van jaarrekeningen en de bijbehorende toelichtingen. Omdat elke administratie uniek is besteden onze professionals veel aandacht aan uw financiële situatie, uw fiscale positie en de juridische structuur van uw onderneming. Wij stellen de jaarrekening op en bespreken deze vervolgens met u. Deze jaarrekening moet aansluiten bij de verslaggevingrichtlijnen zoals deze in de wet zijn vastgesteld en in sommige situaties dient de jaarrekening te voldoen aan specifieke branche richtlijnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Premium Administratie verzorgt adminstraties voor het MKB (M.K.B.), eenmanszaak (eenmanszaken en zzp'ers), VOF, B.V. en is actief binnen de vakgebieden: administratieve dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB, M.K.B.), Fiscale administratie, Belastingaangiftes, Loonbelasting, Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, financiële administratie, salarisadministratie, fiscale administratie, consultancy, financieel-consultancy, boekhouding voor zzp'ers. Diensten: Financiële administratie, Salarisadministratie, Fiscale administratie, Bedrijfsadministratiekantoor, Consultancy, Boekhouding, boekhouder voor administratie, administratie, belastingconsulent, zzp, zzp'er, starter, startende-ondernemer, vve-administratie, administratiekantoor, financiële administratie, fiscale-aangifte, boekhouding, boekhouder, de ondernemer, de eenmanszaak, de zzp'er, de vve (vereniging van eigenaren)

 

 

 

Algemene Voorwaarden | Contact