Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

DEBITEURENBEHEER

 

Debiteurenbeheer
Premium Administratie is naast het voeren van uw administratie ook gespecialiseerd in debiteurenbeheer voor verschillende bedrijven, maar ook voor (para)medische praktijken en zorginstellingen. Wij nemen u de zorg van debiteurenbeheer graag uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het runnen van uw organisatie. Het consequent versturen van herinneringen en aanmaningen, alsmede het nabellen van uw klanten is tijdrovend en dus kostbaar. Tevens gaat dit ten koste van uw core-business, waarmee u immers inkomsten voor uw onderneming dient te genereren.

Goed debiteurenbeheer loont
Door uw debiteurenbeheer aan Premium Administratie uit te besteden wordt uw financiële administratie geautomatiseerd en gestructureerd, waardoor betalingsachterstanden worden voorkomen. Meer en meer bedrijven ontdekken de voordelen van het gedeeltelijk of volledig uitbesteden van hun debiteurenbeheer. De zakelijke relatie met uw debiteuren blijft behouden. Uw debiteuren worden op een professionele manier herinnerd aan hun betalingsverplichting. Een klant waarmee op een juiste wijze wordt gecommuniceerd, betaalt immers sneller!

Uw Voordelen op een rijtje
• Continuiteit van uw debiteurenbeheer;
• Kortere gemiddelde betalingstermijnen;
• Liquiditeitsverbetering;
• Afname van dubieuze debiteuren;
• Afname openstaand saldo;
• Professionele benadering debiteuren.

Afgestemd op uw wensen
Uiteraard richten we het debiteurenbeheer voor uw organisatie geheel naar uw wensen in. Debiteurenbeheer is altijd maatwerk. Wij handelen uit uw naam, dus moet ons traject naadloos aansluiten op uw beleid en processen en natuurlijk op uw debiteuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Premium Administratie verzorgt adminstraties voor het MKB (M.K.B.), eenmanszaak (eenmanszaken en zzp'ers), VOF, B.V. en is actief binnen de vakgebieden: administratieve dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB, M.K.B.), Fiscale administratie, Belastingaangiftes, Loonbelasting, Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, financiële administratie, salarisadministratie, fiscale administratie, consultancy, financieel-consultancy, boekhouding voor zzp'ers. Diensten: Financiële administratie, Salarisadministratie, Fiscale administratie, Bedrijfsadministratiekantoor, Consultancy, Boekhouding, boekhouder voor administratie, administratie, belastingconsulent, zzp, zzp'er, starter, startende-ondernemer, vve-administratie, administratiekantoor, financiële administratie, fiscale-aangifte, boekhouding, boekhouder, de ondernemer, de eenmanszaak, de zzp'er, de vve (vereniging van eigenaren)

 

 

 

Algemene Voorwaarden | Contact